MANTELIKUORINTA

Vaikuttaa nuorentavasti ja kohottavasti ihoon, kosteuttaa ja tehostaa ihon uusiutumista, tehostaa kollageenin ja glykosaminoglykaanien synteesiä. Tulehduksen vastainen ja antibakteerinen vaikutus. Kuorintamenetelmä ei herkistä auringon valolle, se on kehitelty erityisesti ihon hoitoa varten aktiivisen auringon kausina, se sopii ohuelle herkälle couperosaiholle.

Koostumus:
Mantelihappo 50%,
DMAE 2%,

pH 2,0-4,0.

Hoitovaiheet:
1. Ihon pudistus. Puhdistukseen suositellaan SIMILDIET -misellivettä (Micellar Water), joka sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, poistaa hellävaraisesti meikin eikä horjuta ihon rasvatasapainoa. Misellivesi sisältää nimensä mukaan misellejä, mikroskooppisia hiukkasia, joiden partikkelit imevät likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia puhdistaen hellävaraisesti ihoa. Misellivettä ei tarvitse huuhdella iholta pois.
2. Ylimääräisen öljyisyyden poistaminen. Pyyhi huolellisesti kasvot Degreasing -kasvovedellä välttäen herkkää silmänympärysaluetta. Syväpudistuksen ansiosta varsinaiset hoitavat aineet imeytyvät paremmin ja tasaisemmin ihoon.
3. Levitä viuhkasiveltimellä tasaisesti MANDELICO PEELING kuorinta-ainetta kasvojen, kaulan ja decoltee-alueelle.
4. Anna kuorinta-aineen vaikuttaa kunnes iho alkaa selvästi punoittaa (5-15 min.), sen jälkeen rauhoita punoitus runsaalla kylmällä vedellä ja kuivata iho.
5. Hoidon päätteeksi levitä kasvoille elvyttävä Simil Care -kasvonaamio.