SAMA – on lyhenne salisyyli- ja mantelihappoyhdistelmästä. Olemme yhdistäneet nämä hapot niiden tulehduksen vastaisten ja antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi. Tämä yhdistelmä uudistaa ihanteellisesti rasvoittuvaa ja ongelmallista ihoa.

Sitä suositellaan käyttämään:
- akneihon tulehdusten ja aknenarpien hoitoon. Keratolyyttisen vaikutuksen ansiosta tämä kuorinta-aine puhdistaa ihohuokosia ja estää mustapäiden syntyä;
- rasvaisen ihon ja seborrooisen ekseeman hoitoon - salisyylihappo normalisoi talirauhasten toimintaa, kuivattaa ihoa ja supistaa ihohuokosia:
- hyperkeratoosin ja pigmentaation hoitoon.

SAMA -kuorintahoito voidaan tehdä kerroksittain säädellen kemiallisen kuorinnan syvyyttä. Kuorinnan tulos ei ole riippuvainen hoitoajan kestosta, vaan kuorivia kerroksia voidaan lisätä ongelma-alueilla. Tämä hoito voi olla pintakuorintaa tai pinnallista ja keskisyvää kuorintaa. Hoito etenee näin:
- puhdista kasvosi Simildiet -misellivedellä, viimeistele pudistus Degreasing -kasvovedellä varoen silmänympärysaluetta.
- Levitä tasaisesti pieni määrä kuorinta-ainetta 1-3 kerrosta ihotyypistä riippuen. Ihon vaaleneminen on merkki kuorinnan lopettamisesta.
- Kuorinnan päätteeksi levitä kevyin hieromaliikkein Simil Care -naamion kasvoille. Muodostunut emulsio on merkki siitä, että voidenaamio on vaikuttanut ja sen voi huuhdella tai pyyhkiä paperiliinalla pois.

Koostumus:
Manteelihappo 22%
Salisyylihappo 20%

pH 1.0-2.5

Suositeltava hoitokuuri: 3-5 hoitokertaa (kerran kahdessa viikossa), vaikutuksen ylläpitämiseksi riittää kuorintahoidon toistaminen kerran kuukaudessa.