DISTONICUM
30 kapselia

Mitä ovat DISTONICUM -kapselit?
DISTONICUM tarjoaa luonnollisen ratkaisun tiettyjen puutteiden aiheuttamiin yleisimpiin ongelmiin. Stressi, päivittäinen jännitys, fysiologiset menetykset, tiukat dieetit, fyysisesti kuormittava liikunta tai suuret henkiset tarpeet voivat heikentää henkistä ja fyysistä kuntoa. Distonicum voi ratkaista nämä ongelmat ilman liiallisia ärsykkeitä ja aiheuttamatta ahdistuneisuutta.

Koostumus: aralehden, sarviapilaan, hibiskuksen, sinimailasen, kortteen, ruusunmarjan kuivauute, rautalaktaatti, B1, B2, B6, B9, A, C ja E-vitamiinit, kupari- ja sinkkiglukonaatti, foolihappo, ubikinoni Q10, PABA, L-kysteiini ja L-kystiini.

Vaikutukset ja suositukset:
Auttaa ehkäisemään erityisesti rautavajeesta johtuvia puutteita, jota voi ilmetä leikkauksen, niukan ruokavalion tai pitkän dieettikuurin jälkeen. Hypomenorrhean (niukkojen kuukautisten) ja metrorragian (epäsäännöllisen kuukautisvuodon) aiheuttamia toiminnallisia muutoksia. Adaptogeeni, joka auttaa vähentämään stressiä ja väsymystä. Parantaa henkistä ja älyllistä suorituskykyä ja keskittymistä suuria henkisiä ponnistuksia vaativien tehtävien (testien, kokeiden) suorituksen aikana ilman keskushermoston stimulaatiota.
Urheilijoilla parantaa fyysistä suorituskykyä ja lihasten hapenottoa.
Auttaa psykologisissa ja emotionaalisissa tiloissa, jotka voivat johtaa masennukseen, suruun, apeuteen, heikkouteen, henkiseen epävakauteen, seksuaalisten halujen häviämiseen sairaudesta tai leikkauksesta toipumisen aikana. Se auttaa myös lieventämään antibioottien pitkäaikaisen käytön tai kemoterapian aiheuttamaa heikotusta.
Parantaa oloa hiustenlähdön, ihon hilseilyn, kynsien ohentumisen, jalkapohjien halkeilun ja ylikuivan ihon tapauksissa.

MITEN DISTONICUMIA KÄYTETÄÄN?
Suositellaan yksi kapseli päivässä aamupalan tai lounaan yhteydessä.
Yksi kapseli varokeinona runsaan kuukautisvuodon aikana.