Simildiet Condro -ravintolisä tuki- ja liikuntaelimien ongelmiin
60 kapselia

Avokado sisältää 12 vitamiinia sekä laajan valikoiman tärkeitä makro- ja mikroelementtejä, jotka ovat välttämättömiä ihmiskehon normaalille toiminnalle (kalium, kalsium, natrium, magnesium, fosfori, rauta, mangaani, kupari, jodi, sinkki, koboltti, pii, molybdeeni, vanadiini, barium, titaani, alumiini, boori, nikkeli, lyijy, hopea, tina).

Soija torjuu tehokkaasti osteoporoosia, etenkin naisilla vaihdevuosien aikana. Ensinnäkin, koska soija sisältää estrogeenin kaltaisia isoflavoneja, ja nimenomaan estrogeenin puutteen vuoksi osteoporoosia esiintyy naisilla vaihdevuosien aikana. Ja toiseksi, soijaproteiinissa on paljon kalsiumia, joka on välttämätön, että luut ovat vahvoja ja terveitä.

Suositukset:
Kroonisten rappeuttavien nivel- ja luupatologioiden (artroosi, niveltulehdus, osteoporoosi jne.) ehkäisy. Osteoporoosin ehkäisy vaihdevuosina, mineraaliköyhän ruokavalion, glukokortikoidien käytön aikana, passiivisen elämäntavan vuoksi tai toipilasaikana. Kynsien, luiden, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden vahvistamiseen (urheilunharrastus, ikääntyminen).

Koostumus:
Soija- ja avokadouute, dimetyylisulfoni, kolloidinen piihappo.

Käyttöohje:
Yksi kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.