Simildiet Adelplus -ravintolisä painon pudotukseen ja selluliitin hoitoon
60 kapselia

Adelplus -ravintolisä sisältää kuituja, jotka lisäävät kylläisyyden tunnetta ja auttavat noudattamaan ruokavaliota, sekä rasvojen aineenvaihduntaa nopeuttavia ainesosia. Samalla se vaikuttaa myönteisesti koko elimistöön. Luonnollisten komponenttien ansiosta se osallistuu ruoan biotransformaatioon parantaen ja nopeuttaen ravintoaineiden metaboliaa ja normalisoiden niiden kataboliaa.

Vaikutus:
Vähentää rasvojen imeytymistä, helpottaa erittymistoimintoa, vähentää ruokahalua, parantaa suoliston liikkuvuutta, alentaa kolesterolitasoa, normalisoi verensokeriarvoja, nopeuttaa rasvanpolttoa.

Suositukset: Tukee painonpudotusta, estää hyperlipidemiaa, vähentää ruokahalua.

Koostumus:

• Spirulina: auttaa vähentämään ruokahalua, sisältää paljon proteiineja, beetakaroteenia, vitamiineja ja mikroelementtejä.
• Glukomannaani: hygroskooppinen aine, vähentää merkittävästi ruokahalua. Estää rasvojen ja sokerin imeytymistä.
• Karboksimetyyliselluloosa: viskoosisena täyteaineena toimiva selluloosa, saa aikaan kylläisyyden tunteen.
• L-karnitiini: osallistuu rasvojen aineenvaihduntaan ja kuljetukseen.
• Koentsyymi Q10: on välttämätön aine soluenergia-aineenvaihdunnalle, antioksidanttinen, anti-ateroskleroottinen, immunomoduloiva vaikutus; normalisoi veren lipidikoostumuksen; allergiaoireita estävä ja maksaa suojeleva vaikutus; parantaa ulkoisen hengityksen toimintoa; säätelee verensokeriarvoja.
• Ananaskasvin runko: sen sisältämä bromelaiini myötävaikuttaa rasvojen nopeaan hajoamiseen ja niiden poistumiseen kehosta, estää rasvan kertymistä rasvasoluihin. Kertynyt rasva poistuu elimistöstä paljon nopeammin kuin luonnostaan.
• Ruskolevä: vapauttaa kaliumia ruoansulatuskanavassa, imee elintarvikkeissa olevan natriumin, estäen nesteiden pidättämisen elimistössä.
• Magnesiumstearaatti: osallistuu aktiivisesti rasvojen hydrolyysiin ja toimii voimakkaana entsymaattisena, hormonaalisena ja vitamiinikatalysaattorina.

Käyttöohje:
Ota 1-2 kapselia kahdesti päivässä 30 min. ennen ruokailua tai tunnin kuluttua ruokailun jälkeen (lounas ja iltapala) runsaan veden kanssa.
*Ravintolisän teho eri ihmisten kohdalla voi vaihdella, mikä johtuu ihmisen fysiologisista ominaisuuksista.