Simildiet Lipotrofin -ravintolisä, jolla on ikääntymisen merkkejä ja selluliittia estävä sekä nestettä poistava vaikutus 60 kapselia

Koostumus:

Hieskoivu edistää sisäisesti käytettynä virtsan-, hien- ja sapeneritystä. Sillä on antiseptinen, tulehduksenvastainen ja haavoja parantava vaikutus.

Pikkuruskuksella on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään kapillaarien läpäisevyyttä ja parantamaan mikroverenkiertoa. Sitä käytetään yleisesti helpottamaan sellaisia alaraajojen krooniseen laskimoiden vajaatoimintaan liittyviä oireita kuten kipu, paine ja jalkakrampit sekä kutina ja turvotus. Auttaa myös peräpukamaoireisiin, etenkin kutinaan ja poltteeseen. Lievä diureettinen vaikutus.

Peltokorte sisältää saponiineja, flavonoideja, alkaloideja, nikotiinia, piihappoa, C-vitamiinia ja karoteenia. Sillä on virtsaneritystä edistävä, haavoja parantava, verenvuotoa tyrehdyttävä, elimistöä puhdistava ja tulehdusta lievittävä vaikutus. Käytetään selluliitin hoitoon. Se vaikuttaa myös sidekudoksen kuntoon.

Vihreä tee auttaa parantamaan veren- ja lymfakiertoa, poistamaan kuona- aineita ja toksiineja ihonalaisesta kudoksesta, lujittamaan verisuonten seinämiä. Se parantaa ihon rakennetta ja estää ihoa surkastumasta, häivyttää näkyviä selluliitin jälkiä ja raskausarpia. Sen koostumukseen sisältyvät tehokkaat biostimulantit, kosteuttajat ja kostetutta sitovat aineet: fermentit, vitamiinit ja kasviproteiinit, aminohapot ja eteeriset öljyt. Vihreän teen ainesosilla on hyvä imeytymiskyky, minkä ansiosta ne pystyvät vaikuttamaan paitsi orvaskeden syvimpiin kerroksiin, myös verinahkaan. Samalla ne voimistavat mikroverenkiertoa kudoksissa ja stimuloivat ihon oman kollageenin tuotantoa.

Bambu sisältää runsaasti piitä (piin määrä kehossa, etenkin ihossa, vähenee ikääntyessä). Stimuloimalla kondroblasteja (rustoa muodostavia soluja) hyaluronihapon ja kondroitiinin tuotantoon pii palauttaa kollageeni- ja elastaanikuitujen kimmoisuuden ja elastisuuden. Pii on luuston sidekudoksen rakenneosa, millä on merkitystä appelsiini-ihon hoidossa. Antibakteerinen ja antifungaalinen vaikutus. Ravitsee ihoa mineraaleilla, vahvistaa ja virkistää ihoa.

Käyttöohje:
Yksi kapseli kahdesti päivässä ruokailun (aamupalan ja lounaan) yhteydessä tai 2 kapselia lounaan yhteydessä.
*Ravintolisän teho eri ihmisten kohdalla voi vaihdella, mikä johtuu ihmisen fysiologisista ominaisuuksista.